Καταχωρίστε την αίθουσά σας και
γεμίστε την τις ώρες που είναι κενή

Γιατί να εισέλθετε στην StageYourIdea

Διαχρονική Προβολή
Εκμεταλλευτείτε την δύναμη SEO μας και εξοικονομήστε από το διαφημιστικό σας budget
Σταθερή Χρέωση
Στοχεύουμε να σας μεγιστοποιήσουμε το κέρδος. Μια δομή χρέωσης δίχως προμήθεια ισούται περισσότερα χρήματα από τις μισθώσεις σας
Η Καλύτερη Παρουσίαση
Αναδεικνύουμε τις αίθουσές σας με επαγγελματική φωτογράφιση και εικονικές περιηγήσεις ώστε να σας στείλουμε τους ιδανικούς Διοργανωτές
Αναβαθμιζόμενη Υπηρεσία
Επενδύουμε στο να διασφαλίσουμε πως η υπηρεσία μας παραμένει η ιδανική σας λύση. Στοχεύουμε να λύσουμε κάθε σας θέμα

Δείτε το κατάλληλο πακέτο για τις ανάγκες σας

Πληρώστε μόνο μόλις σας έχουμε φέρει ζήτηση για την αίθουσα σας ή μόλις 14 μέρες έχουν περάσει, οποιαδήποτε συνθήκη εκπληρωθεί αργότερα.

Επιλέξτε τη Χρέωσή σας
*5 μήνες ελάχιστος χρόνος
Θέστε αριθμό από
Συνολικές Αίθουσες*:
1
*Χώροι που μπορούν να διατεθούν για ιδιωτικές κρατήσεις. Αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν υπο-χώρους αν επιθυμείτε να τους προωθήσετε ως ξεχωριστές καταχωρίσεις. Θα πρέπει να σας φέρουμε ζήτηση για κάθε μια από αυτές και θα σας ζητήσουμε να πληρώσετε μόνο για εκείνες που το έχουμε κάνει.
Starter Pack
+ΦΠΑ / αίθουσα / Μήνα
ετήσια χρέωση ( μέγιστη χρέωση )
μηνιαία χρέωση ( συνολική ετήσια )
Ελάτε σε Επαφή
Ξεκινήστε δωρεάν
Δεν ζητείται καταχώριση πιστωτικής
Ελάτε σε Επαφή
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το master pack
Η δωρεάν δοκιμή περιλαμβάνει τα υπογραμμισμένα
Απεριόριστα άνευ προμήθειας αιτήματα κρατήσεων
Επιμελούμενες καταχωρήσεις με λεπτομερή περιγραφή
Επαγγελματική φωτογράφιση και μοναδική στο είδος της εικονική περιήγηση
Προηγμένο ημερολόγιο (η αίθουσά σας θα καταχωρηθεί μόνο για τις μέρες και ώρες που είστε διατεθειμένοι να νοικιαστεί)

Εγγυόμαστε 5 φορές Επιστροφή της Επένδυσης σας (σε αξία αιτημάτων κράτησης) και σε περίπτωση που δεν το έχετε δει μέχρι το τέλος της συνδρομής σας (ισχύει για την ετήσια) θα την επεκτείνουμε έως ότου δείτε αυτό το κέρδος

Συχνές Ερωτήσεις

Στην περίπτωση του ετήσιου πλάνου θα πρέπει να σας φέρουμε 2 κρατήσεις ανά Αίθουσα πριν σας ζητήσουμε να πληρώσετε συνδρομή για κάθε Αίθουσα ενώ στην περίπτωση του μηνιαίου πλάνου μόλις σας φέρουμε 2 κρατήσεις στο σύνολο θα σας ζητήσουμε να πληρώσετε την τιμή του πακέτου των Αιθουσών σας. Σημειώστε πως δε θα σας ζητήσουμε να πληρώσετε συνδρομή σε λιγότερο από 14 ημέρες από την ημέρα που η καταχώρηση/εις σας έχει δημοσιευθεί ακόμη και αν έχουμε καταφέρει να σας φέρουμε περισσότερες κρατήσεις μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Συνήθως χρειαζόμαστε μέχρι 5 ημέρες για να επισκεφθούμε τον χώρο σας. Μπορείτε να μας καλέσετε για να κανονίσουμε τη συνάντηση.

Αντιλαμβανόμαστε τις Αίθουσες ως το αποτέλεσμα ενός οράματος να μεταδοθούν αξίες στον κόσμο. 

Κατά συνέπεια, αναζητούμε οραματιστές που θα μας εμνεύσουν διότι η αποστολή μας είναι να δουλεύουμε με στόχο να καθίστανται τα οράματά τους βιώσιμα.

 

Εξετάζουμε όλα τα αιτήματα ένταξης στην πλατφόρμα μας και απαντάμε σε όλα.

 

Κριτήριο αποδοχής αιτήματος #1

Η αίτηση πρέπει να γίνει από τον ιδιοκτήτη, όχι έναν διαχειριστή του χώρου ή υπεύθυνο της προώθησης.

Κριτήριο αποδοχής αιτήματος #2

Ο ιδιοκτήτης πρέπει -να είναι σε θέση- να διατυπώσει το οραμά του και πως ο χώρος του το ενσωματώνει.

Κριτήριο αποδοχής αιτήματος #3

Ο ιδιοκτήτης πρέπει να συμπεριλάβει μια λίστα με τις δραστηριότητες που θα επιθυμούσε να λάβει αιτήματα και γιατί ο χώρος του προτιμάται από τους ιδανικούς διοργανωτές έναντι άλλων επιλογών (εμφανής ένδειξη ότι το όραμα “μιλάει στην καρδιά” των στοχευμένων αποδεκτών του).

Κάθε Αίθουσα είναι μια ξεχωριστή καταχώρηση που μπορεί να ανευρεθεί με μοναδικά για αυτήν φίλτρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε πιο σίγουροι πως κάθε αίτηση που πρόκειται να λάβετε δε θα είναι απλά μια πιθανή ενοικίαση αλλά μια κατάλληλη ενοικίαση αφού οι Διοργανωτές έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις στο τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Οι Αίθουσες μπορούν να διαφέρουν σε σχέση με το τι δραστηριότητες επιτρέπονται, τα χαρακτηριστικά τους, παρεχόμενες υπηρεσίες, κανόνες που μπορεί να εφαρμόζονται ανά περίπτωση, διαθεσιμότητες και χρέωση.

 

Στοχεύουμε στη προώθηση κάθε Αίθουσας ξεχωριστά με αναλυτική παρουσίαση για κάθε μία. Το ετήσιο πλάνο ισχυροποιεί την πρόταση αξίας μας· θα σας ζητήσουμε να πληρώσετε μόνο για τις Αίθουσες που σας έχουμε φέρει ζήτηση. Για παράδειγμα, αν διαχειρίζεστε έναν πολυχώρο και έχετε επιλέξει να τον διαχωρίσετε σε 3 Αίθουσες θα πρέπει να σας φέρουμε 2 κρατήσεις για κάθε μία και θα πληρώσετε μόνο για αυτές που σας έχουν φέρει ζήτηση. Θα μπορούσατε να λάβετε μία κράτηση για κάθε μια (λαμβάνοντας δηλαδή 3 κρατήσεις στο σύνολο) χωρίς να πρέπει να μας πληρώσετε συνδρομή. Μόνο μόλις κάποια από αυτές λάβει 2 κρατήσεις θα πρέπει να πληρώσετε αποκλειστικά για αυτήν.

 

Για το ετήσιο πλάνο, κάθε Αίθουσα είναι εγγυημένο να σας φέρει πίσω 5 φορές το ποσό των χρημάτων της (σε αξία αιτημάτων κράτησης) μέσα στο χρόνο της συνδρομής της, αλλιώς θα επεκτείνουμε την συνδρομή της.

Προηγμένη εικονική περιήγηση

Κάντε τους πιθανούς Διοργανωτές σας να οραματιστούν τη δραστηριότητά τους στο χώρο σας από την άνεση του γραφείου τους