Πως Λειτουργεί
Διοργανωτές
Αιθουσάρχες
Ανακαλύψτε εμνευσμένους χώρους όπου οι ιδέες σας μπορούν να αναδειχθούν.
Αποθηκεύστε τις πιο ταιριαστές για εσάς αίθουσες και κοινοποιήστε τες στο δίκτυό σας για να πάρετε γνώμη από τους προσκεκλημένους σας.
Προβείτε σε αίτημα κράτησης δίχως κόπο δημιουργώντας αξιομνημόνευτη εμπειρία διοργάνωσης.
Καταχωρίστε το χώρο σας άνευ χρέωσης. Δε θα σας ζητήσουμε να πληρώσετε έως ότου σας αποδείξουμε την αξία μας στο να σας φέρνουμε ζήτηση.
Τέλος στις απρόσωπες συζητήσεις. Επισκεφθείτε τα προφίλ των Διοργανωτών για να δημιουργήσετε δεσμούς εμπιστοσύνης.
Επικεντρωνόμαστε στο να σας φέρουμε τους ιδανικότερους Διοργανωτές, ώστε να επικεντρωθείτε στο χτίσιμο σχέσων.

Πλεονεκτήματα για Διοργανωτές

Ποιότητα αντί Ποσότητας
Είμαστε σε ένα ταξίδι στο να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τους πιο ιδιαίτερους χώρους, για να δημιουργήσετε αλησμόνητες εμπειρίες.
Απευθείας Επικοινωνία
Κανένας ενδιάμεσος ανάμεσα σε εσάς και το Χώρο. Επικοινωνήστε με τους Αιθουσάρχες απευθείας για να δημιουργήσετε έναν δεσμό.
Εγγύηση Ελάχιστης Τιμής
Οι αίθουσες διατίθενται ισότιμα με την δημόσια προσφορά τους. Δεν χρεώνουμε τους Αιθουσάρχες βάσει συναλλαγής.
Δωρεάν Υπηρεσία
Η υπηρεσία μας είναι εντελώς δωρεάν για να τη χρησιμοποιήσετε. Οι Αιθουσάρχες μας πληρώνουν ένα τίμημα για τις αίθουσές τους.

Πλεονεκτήματα για Αιθουσάρχες

Αποτελεσματική Στόχευση
Αφήστε τη σκληρή δουλειά πάνω μας. Εξοικονομίστε από το έξοδα διαφήμισης και αφήστε μας να σας φέρουμε τους ιδανικούς για εσάς Διοργανωτές.
Η Καλύτερη Παρουσίαση
Θα σας βοηθήσουμε να αναδείξετε τα ακίνητά σας ανεξάρτητα από το πλάνο που θα επιλέξετε. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να διευρύνετε το όραμά σας.
Μέγιστη Αξιοποίηση
Είναι κομμάτι της αποστολής μας να συνδράμουμε στην βιωσιμότητα των οραμάτων για την αίθουσά σας. Εγγυόμαστε 5.0x Επιστροφή της Επένδυσης σας
Βρισκόμαστε Δίπλα σας
Είμαστε μια ομάδα παθιασμένων διοργανωτών. Στοχεύουμε να λύσουμε κάθε σας πρόβλημα γιατί το κατανοούμε.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η StageYourIdea

Πιστεύουμε πως οι ιδέες χρειάζονται χώρο για να αναδειχθούν. Για αυτό το λόγο, πασχίζουμε ώστε να παρέχουμε ένα πεδίο όπου οι Διοργανωτές θα μπορούν με ευκολία να βρουν ιδιαίτερους χώρους για να γιορτάσουν, να συναντηθούν και να δημιουργήσουν ενώ οι Αιθουσάρχες θα μπορούν να διευρύνουν τα οράματα για τους χώρους τους. Αυτό το κοινοτικό marketplace είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να ενεργοποιήσουμε τους ανθρώπους στο να διευρύνουν τα όρια εξέφρασης των ιδεών τους.

Ταιριάζω στην Κοινότητα της SYI;

Έχουμε πάθος με τις διοργανώσεις! Ψάχνετε χώρο για να διοργανώσετε την επομένη δραστηριότητά σας; Είτε αναζητάτε έναν χώρο για εταιρική εκδήλωση, για ιδιαίτερη περίσταση ή ένα πάρτυ, είτε χρειάζεστε έναν επαγγελματικό χώρο για να συναντηθείτε με την ομάδα σας, για τα σεμινάρια ή τα τμήματά σας, είτε αναζητάτε μια τοποθεσία για τη δημιουργία οπτικοακουστικού περιεχομένου, δε θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού... έχουμε έναν δημιουργικό χώρο για να αιτηθείτε κράτησης.